Tipus noticia: 
Oficina de Turisme
Prioritat: 
1
Subtitol: 
Turisme ha fet dues xerrades a la Facultat de Turisme de Girona aquesta setmana i a començaments de maig espera la visita d'un grup d'estudiants
Cos: 

Aquest dimarts 12 d'abril, la gestió trística de Montblanc ha tornat a ser posada com a exemple acadèmic a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, on el cap de l'Àrea de Turisme de Montblanc va realitzar dues xerrades d'una hora i mitja cadascuna a estudiants de 2n de Turisme.

Les conferències es van centrar en explicar el model de gestió que aplica l'Oficina de Turisme de Montblanc des de l'any 2000. Els alumnes de l'assignatura de Polítiques de promoció i informació de les destinacions turístiques del professor Jordi Casassayas van conèixer de primera un cas pràctic que els permet comprendre millor la part teòrica de les classes.

El cas de Montblanc s'ha presentat en diverses ocasions a estudiants universitaris. Pel que fa a la UdG, la relació és molt bona, ja que s'hi han fet tres col·laboracions des de l'any 2009, s'ha participat en projectes de la universitat com el Res'pir, i en breu s'espera acollir un grup d'alumnes que faran un viatge d'estudis pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

El degà de la Facultat, el Dr. Joaquim Majó, expert en gestió pública del turisme i de les oficines de turisme, va aprofitar per interessar-se pel dia a dia de  la gestió turística de Montblanc.

Data noticia: 
04-2016
Data publicacio: 
13 / Abril / 2016 (All day)
Data caducitat: 
07-2016 (All day)
Foto noticia: 
Moment de la xerrada
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración