Tipus noticia: 
Oficina de Turisme
Prioritat: 
1
Subtitol: 
Els prescriptors van poder conèixer de primera mà el producte local a través de la visita a la muralla amb degustació.
Cos: 

El passat dimecres, tres agències interessades en viatges gastronòmics, van conèixer de primera el patrimoni cultural, enològic i gastronòmic local. L'impulsora de l'activitat, l'agència garriguenca Olea Soul especialitzada en turisme responsable i gastronòmic fet a mida, l'acompanyaven l'empresa anglesa Dining With Style i Wine Educators International, tots ells centrats en la creació d'experiències gastronòmiques.

En aquest cas, els participants van realitzar la visita a la muralla amb degustació per conèixer de primera el conjunt monumental de la vila i els productes locals amb les degustacions de la cafeteria El Garbí i Cal Jordi.

És una acció habitual acollir viatges organitzats que tenen per objectiu presentar Montblanc com a destinació turística a professionals que poden influir en determinats públics a l'hora de decidir on passar unes vacances.

Data noticia: 
02-2016
Data publicacio: 
18 / Febrer / 2016 (All day)
Data caducitat: 
05-2016 (All day)
Foto noticia: 
Degustació
Document Noticia: 
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración