Tipus noticia: 
Oficina de Turisme
Prioritat: 
1
Subtitol: 
En una acció promoguda pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona va visitar les pintures rupestres i el nucli històric.
Cos: 

El passat dilluns dia 4, Montblanc va acollir durant tot el dia a Óscar Checa, periodista especialista en viatges que col·labora en diversos mitjans de comunicació. En aquesta ocasió estava elaborant un reportatge per a la revista Viajeros.

L'Oficina de Turisme de Montblanc va preparar un programa complet sense que fos massa feixuc. El matí es va dedicar a l'excursió que porta de Rojals a les pintures rupestres Patrimoni Mundial de Mas d'en Llort i del Mas de Ramon Bessó. A la tarda, en companyia dels Guies de Montblanc es va fer la visita a les muralles i al centre històric, i tot seguit una experiència enogastronòmica a la Torre de Tastos de Vins de Pedra. Es va completar la jornada amb el dinar al Molí del Mallol i el sopar i allotjament a la Fonda Cal Blasi.

Aquesta acció de promoció s'emmarca dins l'estratègia de comunicació del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en col·laboració amb els ens de promoció turística del territori.

Data noticia: 
07-2016
Data publicacio: 
06 / Juliol / 2016 (All day)
Data caducitat: 
10-2016 (All day)
Foto noticia: 
Visita al centre històric
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración