Tipus noticia: 
General
Prioritat: 
1
Subtitol: 
Descobriren el producte cultural que formen el castell, les oliveres mil·lenàries i les pintures rupestres Patrimoni Mundial
Cos: 

El passat dissabte els Guies de Montblanc van realitzar una sortida tècnica per descobrir el producte cultural que ofereix Ulldecona, al Montsià.

Van gaudir d'un passeig per la història coneixent tres atractius turístics de primer ordre: el castell, les oliveres mil·lenàries i les pintures rupestres declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Des de l'Oficina de Turisme d'Ulldecona es va programar una jornada que va ser de gran interès per als guies que hi van prendre part. A banda de les visites guiades es va gaudir d'un àpat amb producte de proximitat al restaurant l'Antic Molí, recentment distingit amb el guardó l'Slow Food 2016.

El president de l'associació dels Guies de Montblanc, Josep Ardila, i la regidora de Turisme de Montblanc, també guia, Ariadna Ferrer, van fer lliurament d'unes ampolles de cava Pont Vell com a record de la visita.

La sortida aplegà setze guies i alguns acompanyants que gaudiren d'una magnífica experiència. Pel que fa al servei de visites guiades a Montblanc no es va veure alterat i es va poder donar el servei habitual amb alguns guies que no s'havien desplaçat.

Data noticia: 
03-2016
Data publicacio: 
08 / Març / 2016 (All day)
Data caducitat: 
06-2016 (All day)
Foto noticia: 
Guies al castell d'Ulldecona
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings