Tipus noticia: 
Oficina de Turisme
Prioritat: 
1
Subtitol: 
Servirà per promocionar Brickània, Terrània, Clickània i Safrània.
Cos: 

Des d'aquesta setmana està disponible la nova edició del tríptic de promoció dels esdeveniments de caire turístic que organitza l'Ajuntament de Montblanc.

És la desena versió d'un element de difusió que es va editar per primera vegada l'any 2008, quan a Terrània, que enguany celebra la 15a edició, se li van afegir Clickània i Safrània, que ja arriben a la 10a edició. Actualment també es fa referència a Brickània, el festival de Lego que al juny celenrarà l atercera edició.

Com és habitual, es presenta al març per tal que estigui a l'abast dels qui visiten Montblanc durant la Setmana Santa i la Setmana Medieval de Sant Jordi. De fet, ja es repartirà durant la Vila del Llibre dels dies 1 i 2 d'abril.

El tríptic, que és consultable a www.montblancmedieval.cat, serà distribuït per l'oficina de turisme a través dels seus canals habituals (establiments d'allotjament, de restauració i altres oficines de turisme).
L'edició del tríptic s'emmarca dins l'estratègia de desestacionalitzar l'activitat turística i, a la vegada, fidelitzar un tipus de públic proper i de perfil familiar que pot realitzar més d'una visita a Montblanc al llarg de l'any.

L'estructura del tríptic afavoreix una presentació de la destinació en base a conceptes esquemàtics, nets i clars, i amb les dates de cada celebració:
Brickània, el festival de Lego, els dies 17 i 18 de juny.
Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, els dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre.
Clickània, el festival de Playmobil, els dies 12, 13, 14, 15, 21 i 22 d'octubre.
Safrània, la Fira de Sant Martí de productes agroalimentaris de la Conca de Barberà, els dies 4 i 5 de novembre.

Data noticia: 
03-2017
Data publicacio: 
23 / Març / 2017 (All day)
Data caducitat: 
07-2017 (All day)
Foto noticia: 
Fulletó
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings