Tipus noticia: 
Brickania
Prioritat: 
1
Subtitol: 
Se celebrarà els dies 18 i 19 de juny i Stars Wars tindrà molt de protagonisme
Cos: 

Aquest dimecres 25 de maig ha tingut lloc la presentació de la segona edició de Brickània, el festival de Lego de Montblanc. Ariadna Ferrer, regidora de Turisme de Montblanc, ha explicat les principals característiques de l'esdeveniment, la programació, les novetats i el ventall d'activitats pensades per a que el públic hi prengui part activament.

Tota la informació del festival es pot trobar a www.brickania.cat i a partir de la propera setmana cada dia s'aniran presentant detalls a través dels canals que Montblanc Medieval a les xarxes socials.
Aprofitant el ressò a les xarxes socials de qualsevol esdeveniment, l'Oficina de Turisme posarà en marxa una campanya per a qui vulgui aconseguir entrades gratuïtes per al festival.

No resulta gaire complicat, ja que només cal:

1.- Fer "M'agrada" a la pàgina de Facebook de Montblanc Medieval
2.- Compartir entre els amics l'esdeveniment que anuncia Brickània
Entre tots els qui hagin compartit el missatge es farà el sorteig de dues entrades gratuïtes els divendres a les 13,00h: 3, 10 i 17 de juny. Tot seguit al guanyador se li comunicarà i podrà escollir qualsevol dels dos dies (dissabte 18 i diumenge 19) per visitar Montblanc i el festival.

Data noticia: 
05-2016
Data publicacio: 
25 / Maig / 2016 (All day)
Data caducitat: 
09-2016 (All day)
Foto noticia: 
Roda de premsa
Roda de premsa
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings