Tipus noticia: 
Terrania
Prioritat: 
1
Subtitol: 
El Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de setembre.
Cos: 

La catorzena edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de setembre, ja disposa del cartell i el flyer promocional que, com cada any, permetrà fer difusió del festival durant els mesos d'estiu.

Seguint la línia habitual, el cartell utilitza una peça de la ceramista a la qual es dedicarà l'exposició central del festival. Enguany, la protagonista serà Madola, ceramista de Barcelona especialitzada en peces de gran format, una reconeguda artista que des de 1966 ha exposat la seva obra arreu del món.

Terrània segueix amb l'idea d'acostar cada any al gran públic obres de gran qualitat i prestigi. L'exposició central del festival es titula “Ciutats perdudes”, s'estrenarà el 2 de setembre i es farà per primera vegada a l'antiga església de l'hospital de Santa Magdalena. L'espai és ideal per poder admirar un tipus d'obra de grans dimensions, que segons els experts és ceràmica, però també escultura, disseny o arquitectura.

La imatge del cartell també apareix en el flyer de promoció i serà la portada del programa que ja s'ha definit, junt amb els ceramistes de la Conca de Barberà.

Durant les properes setmanes s'aniran presentant les novetats del festival a través del web www.terrania.cat i de les xarxes socials. També es donaran a conèixer els noms dels 33 ceramistes que prendran part en el festival. La meitat  són catalans (16), i també n'hi haurà d'Espanya (4), de França (5), d'Holanda (1), d'Itàlia (1) i d'Alemanya (6), que en aquesta edició és el país convidat.

Data noticia: 
07-2016
Data publicacio: 
11 / Juliol / 2016 (All day)
Data caducitat: 
10-2016 (All day)
Foto noticia: 
Cartell 2016
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings