Tipus noticia: 
Oficina de Turisme
Prioritat: 
1
Subtitol: 
Segons un analitzador de pàgines de Facebook, Montblanc Medieval té una puntuació de 82/100 i ocupa la tretzena posició entre les pàgines de l'estat espanyol de la categoria Turisme i Visites Guiades
Cos: 

Per primera vegada l'Oficina de Turisme de Montblanc ha elaborat un informe on  fa balanç de la situació de la marca Montblanc Medieval a les xarxes socials, en les quals hi una comunitat de més de 17.000 seguidors.

Durant l'any 2015 es van incrementar en més de 5.000 seguidors els comptes de Montblanc Medieval a Facebook i a Instagram, de forma que s'han convertit en un important canal de comunicació de la destinació, on els usuaris es converteixen en prescriptors.

Entre les dades de l'informe destaca la posició de privilegi que el compte d'Instagram ocupa entre les destinacions turístiques catalanes. Setè en nombre de seguidors per davant hi ha destinacions gestionades per grans administracions com Catalunya, Barcelona, Costa Brava i la Diputació de Barcelona. Si només es comptabilitzen municipis, Montblanc ocupa la quarta posició només per darrera de Barcelona, l'Ametlla de Mar i Tarragona. En el rànquing ocupa la quarta posició també en la mitjana diària de “m'agrada” i és  tercer en funció del percentatge de “m'agrada” en relació al nombre total de seguidors.

(S'adjunta l'informe)

Data noticia: 
01-2016
Data publicacio: 
26 / Gener / 2016 (All day)
Data caducitat: 
05-2016 (All day)
Foto noticia: 
Likealiser
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings